25-N | Contra tota violència de gènere!

Al llarg d’una pila d’anys l’Associació Teatral Mousiké hem mostrat el nostre suport i total compromís per treballar enfront d’una de les problemàtiques més evidents com és la violència de gènere, i ho hem fet realitzant desenes de tallers de reflexió i conscienciació, treballant amb xarxa amb l’Institut Català de les dones, la Direcció General de Joventut i l’Ajuntament de Barcelona.

Segons dades del 2015, trobem compatibilitzades 13.081 víctimes ateses i 5.282 detinguts en l’àmbit de la parella, en l’àmbit social i comunitari 1.616 víctimes – de les quals 570 menors de 20 anys – i 822 agressors i 6 víctimes mortals. Aquestes són només dades quantitatives, però darrera de cada xifra hi ha un relat. Les dades, com sempre fredes, ens diuen que els assassinats de dones en mans d’homes és una constant: a Espanya, quatre dones van ser assassinades per home al 2015. I la història que es repeteix.

Per això, creiem cabdal denunciar aquestes agressions i apropar aquesta problemàtica en format de tallers a les escoles i instituts, als centre cívics o altres equipaments públics. A través de visionat dels documentals Ferides i Buits, de la Cia. Susanna Barranco i produïts per l’Associació Teatral Mousiké, plantegem unes dinàmiques d’expressió corporal i de reflexió per debatre conjuntament com eradicar els estereotips repressius masclistes i la violència, tant física com emocional.taller_violencia-de-genere

Als següents enllaços trobaràs els tràilers dels documentals:

Per més informació visita el nostre web http://www.mousike.cat/

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s